L’Hospital d’Olot acull la millor arquitectura gironina

Ho fa a través d’una exposició instal·lada a l’equipament garrotxí i que mostra les obres seleccionades dels premis del Col·legi d’Arquitectes de Girona. S’hi poden veure una quarantena d’obres, 12 de les quals són garrotxines i dues d’elles premiades en la vintena edició dels guardons.

Una imatge de l’exposició (Pau Masó)

Després d’inaugurar-se a Girona al juny i de passar per l’espai Santa Caterina, l’exposició fa parada a Olot en un edifici que ja va ser premiat l’any 2015 pels mateixos guardons que ara acull. A l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa s’hi podran veure les 43 obres premiades en la vintena edició dels Premis d’Arquitectura de les Comarques de Girona organitzats per la demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya. La delegada de l’entitat a la Garrotxa i al Ripollès, Neus Roca, explica a Ràdio Olot com s’organitza l’exposició.

Segons Roca, el Col·legi ha escollit l’Hospital d’Olot com a parada per a l’exposició per tres raons diferents: poder canviar d’espais habitualment adaptats per a mostres, fer que el públic es trobi amb l’exposició i perquè l’Hospital d’Olot va estar premiat en el seu moment.

12 de les quaranta tres obres que formen l’exposició són garrotxines. Dos de les quals van ser premiades. La mostra es pot visitar fins al 23 de novembre, a partir d’aquí viatjarà cap a Figueres i tancarà l’itinerari a la Biblioteca Carles Rahola de Girona.

Respon