L’Hospital d’Olot tanca una de les unitats d’hospitalització de la covid-19 pel descens d’ingressos

En els últims dies el nombre de persones ingressades ha disminuït un 35%. Aquest dijous s’ha informat de dues morts més per coronavirus a l’Hospital i quatre noves altes. A més d’un nou contagi entre el personal sanitari.

Vista des d’una de les dues unitats d’hospitalització que queden al centre (Martí Albesa)


Des del dilluns passat fins aquest dijous l’Hospital d’Olot ha vist com es buidaven 16 llits a les unitats d’hospitalització habilitades per la covid-19. Un fet que ha portat al centre a tancar una de les tres unitats i concentrar els malalts en dues ales de l’equipament. És la primera vegada que l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa fa un retrocés en les mesures preses per combatre el coronavirus.

Malgrat aquesta notícia, la covid-19 segueix provocant víctimes mortals: en les últimes hores s’ha confirmat la mort de dues persones més. En total, 25 persones s’han mort per coronavirus a l’Hospital d’Olot.

Per altra banda, el nombre d’altes hospitalàries segueix creixent i ja se supera la quarantena. Aquest dijous s’ha informat de quatre noves altes que eleven el total a 42 (la meitat, 21, s’han produït en els últims quatre dies).

Per últim, en les últimes hores s’ha confirmat un nou contagi entre el personal sanitari, elevant la xifra total de professionals infectats a 65.

 

Respon