Lleida-Olot: la cirereta al bon joc seria una victòria contra un rival de play-off

La Unió Esportiva Olot la buscarà diumenge al Camp d’Esports, conscient de la dificultat de la missió. Els lleidatans són tercers i amb el nou entrenador, Joan Carles Oliva, encara no han perdut. Garrido recupera Jordi Masó i Iván Guzmán. El partit serà més tard del que sol ser habitual: diumenge, a dos quarts de set de la tarda. En directe, com sempre, a Ràdio Olot.

Alfredo, una de les bases atacants de l’Olot amb les seves arribades per la banda (Andrea Bolcato/UEO)

La Unió Esportiva Olot treballa perquè el bon joc que està accentuant en les últimes jornades es tradueixi en una victòria i aconseguir-ho a fora de casa, on fa quatre mesos que no guanya, i al Camp d’Esports de Lleida, la llar d’un equip de play-off, seria ideal. L’oportunitat és aquest diumenge. Difícil, però també molt temptadora. El tècnic, Raúl Garrido, és ambiciós.


Contra el Lleida, el tercer classificat, l’Olot jugarà el tercer partit, dels últims quatre, contra un rival situat per sobre a la classificació. Va competir i va treure un punt contra el Barça B i l’Atlètic Balears, però li va faltar efectivitat. Per sobre de tot, Garrido subratlla el bon futbol que està fent el seu equip.


A davant, diumenge, hi haurà un Lleida Esportiu que ara és tercer i que ha estat tota la temporada a la part alta de la taula. Amb la ratxa dels seus golejadors, Pedro Martín (15 gols) i Juanto Ortuño (11), fins i tot, va ser líder, però també va passar el seu moment delicat i va acabar amb la destitució de l’entrenador, Gerard Albadelejo. Fa quatre setmanes, va arribar Joan Carles Oliva i, amb el nou tècnic, els lleidatans no saben què és perdre. Han sumat dues victòries i dos empats a zero.


Per jugar al Camp d’Esports de Lleida, Garrido no tindrà cap baixa, perquè recupera els sancionats Masó i Guzmán.


L’Olot afrontarà la jornada sent novè, a un punt de l’Ebre, l’últim equip que entraria a la Copa del Rei. El partit es disputarà diumenge a dos quarts de set de la tarda. En directe, a Ràdio Olot, des de les 6, just després del Girona-València.

Respon