Lluèrnia farà un festival virtual durant el confinament pel coronavirus

El Festival Lluèrnia vol il·luminar les cases garrotxines durant el confinament. A través de les xarxes socials, s’ha engegat una campanya perquè cadascú construeixi una instal·lació de llum i foc a casa i la comparteixi a Internet. El pròxim dissabte, l’organització farà un festival virtual on es podran veure totes les obres que s’han recollit durant la setmana.

El Festival Lluèrnia portarà llum i foc a través des de les xarxes socials (Pau Masó)

L’objectiu? Ven fàcil: entretenir i treure suc del confinament. Lluèrnia vol també posar el seu granet de sorra per fer més entretinguda la quarantena i ho farà amb una iniciativa inèdita: un festival virtual. L’organització demana als ciutadans que fabriquin la seva pròpia instal•lació a casa i la pengin a Internet. El director de Lluèrnia és Pep Fargas en declaracions a Ràdio Olot.

 

Per participar en la iniciativa només cal penjar el vostre vídeo a Twitter o Instagram amb l’etiqueta #lluerniaathome. Hi ha temps fins divendres al vespre. Després, Lluèrnia celebrarà la primera edició telemàtica a les vuit del vespre de dissabte.

 

Lluèrnia anunciarà els propers dies a través de quina plataforma es farà la visita guiada per les instal•lacions que s’han rebut. Totes elles quedaran penjades a la pàgina web del festival fins que se celebri l’edició al carrer, el 7 de novembre.

Respon