Lluís Aspar marxa de l'Olot traspassat al Sevilla

El jove central jugarà al Sevilla Atlètic, de Segona B. El seu adeu és un problema per a Raúl Garrido, que va curt d’efectius al darrere. Per jugar contra el Barça B, l’entrenador no podrà comptar amb Carles Mas i Alan Baró és dubte.

Aspar va tornar a jugar contra el Cornellà diumenge passat després de superar una lesió (Nuri Marguí / UEO)

Lluís Aspar, una de les joies del planter de l’Olot, ha fet les maletes i ha marxat al Sevilla Atlètic. El club andalús ha pagat traspàs per al jove central de Molló i l’ha fitxat per al seu filial, que juga al grup 4B de Segona B. Aspar té 20 anys i ja fa quatre temporades que va debutar amb el primer equip de l’Olot a les ordres de Martín Posse. Amb Raúl Garrido, el seu protagonisme ha sigut progressiu. La temporada 2018-2019, la primera sencera del tècnic valencià, ja va jugar 16 partits com a titular i la passada, tot i ser més curta i repartir-se minuts amb Arnau Comas, en va disputar 13. Aquesta primera volta Aspar s’ha vist afectat per dues aturades per lesió, però precisament diumenge passat va reaparèixer a un gran nivell contra el Cornellà.

Garrido s’alegra per al jugador, però reconeix que perdre’l és una mala notícia per a l’equip.


Un problema contra el Barça B

Lluís Aspar ja és a Sevilla i Raúl Garrido tindrà un problema aquest diumenge per fer l’alineació. La baixa de Carles Mas i el dubte d’Alan Baró deixen Blázquez i Barnils com a únics centrals habituals disponibles. Si Baró no arriba al partit, tot apunta que el tercer haurà de sortir de Masó o Vivancos, pivots defensius que han actuat a l’eix de la defensa esporàdicament.

Respon