L'Olot busca la quarta victòria consecutiva a l'Estadi Municipal

El rival de diumenge serà un Conquense que ha perdut jugadors importants i que frega la zona de descens directe
| 1 de febrer de 2019

El rival de diumenge serà un Conquense que ha perdut jugadors importants i que frega la zona de descens directe. Per superar-lo, els olotins es mentalitzen per avançar-se en el marcador, una assignatura pendent a casa. Barnils i Guzmán són dubte.

L'Olot vol encadenar més alegries a casa (Andrea Bolcato/UEO)

L’Olot ha jugat onze partits a casa i només s’ha avançat dues vegades en el marcador: en el 4-0 contra el Badalona i en l’1-0 contra l’Ejea, tot i que en aquest últim cas el gol va arribar quan el partit ja s’acabava, al minut 41. Ara, l’equip de Raúl Garrido s’ha acostumat a guanyar a l’Estadi Municipal; hi acumula tres victòries consecutives i per aconseguir la quarta contra el Conquense el tècnic admet que és clau marcar primer.

Aquesta setmana, entre el fitxatge d'Eloi Amagat i la renovació de Raúl Garrido, poc s’ha parlat del Conquense, però diumenge hi ha partit a l’estadi i l’Equip de Conca no serà un rival fàcil, assegura l’entrenador. Garrido no es fia ni de la situació classificatòria dels manxecs ni del seu delicat estat extraesportiu. Tot i guanyar el Peralada la setmana passada, ocupen el lloc de play-out i no tenen marge amb el descens. I la seva plantilla ha patit canvis. Entre d’altres, han marxat Fran Simón, Adighibe i Agi Dembelley. Aquest últim era un dels puntals ofensius de l’equip, juntament amb el pitxitxi Jairo Cárcaba, que a començaments de mes va fitxar pel Castelló. Per acabar-ho d’adobar, fa quinze dies el Conquense va canviar d’entrenador (César Láinez va substituir Luis Ayllón). Tot plegat, admet Garrido, fa que sigui un rival difícil d’analitzar.

El Conquense té 23 punts, set menys que un Olot que és setè i que té el play-off d’ascens a vuit punts. Per tant, els olotins són vuit punts lluny de dalt i set lluny de baix. Garrido no es veu a terra de ningú i diu que, amb ell, ningú abaixarà els braços. Ara mateix, l’Olot ocupa zona de Copa del Rei.

De cara a diumenge, Garrido tindrà els dubtes seriosos d’Iván Guzmán, que ja es va perdre el partit contra l’Atlètic Llevant, i de Roger Barnils, que va ser substituït al descans de diumenge passat. El partit contra el Conquense es disputarà a dos quarts de cinc de la tarda a l’Estadi Municipal. Es podrà escoltar en directe a Ràdio Olot des d’una hora abans.