L'Olot compta amb Joel Arumí per a la temporada que ve

El lateral esquerrà ha disputat més de 1.600 minuts aquesta temporada amb el Figueres a la Tercera Divisió. Tindrà l’oportunitat de fer la pretemporada a les ordres de Raúl Garrido. En canvi, qui no tornarà és Oriol Pujadas, que també estava cedit a Vilatenim.

Joel Arumí tornarà a fer la pretemporada amb l’Olot (Nuri Marguí | UE Olot)

La Unió Esportiva Olot tenia dos jugadors cedits al Figueres, de Tercera Divisió, aquesta temporada i ja ha decidit què farà amb ells el curs que ve. El lateral Joel Arumí tornarà al club i tindrà l’oportunitat de convèncer Raúl Garrido per jugar al primer equip de Segona B, mentre que el migcampista Oriol Pujadas rescindirà el seu contracte. Ja ho va mig avançar el director esportiu de l’Olot, Sergi Raset, fa uns dies a Ràdio Olot.


Pujadas, de 22 anys, és un migcampista defensiu que ha disputat 540 minuts al Figueres; només ha estat sis vegades titular. En canvi, Joel Arumí, de 20 anys, ha estat dinou vegades titular i ha acabat jugant més de 1.600 minuts a la Tercera Divisió.

La relació amb els gironins de Tercera

Sergi Raset creu que és interessant tenir una bona relació amb clubs gironins de Tercera com el Figueres per poder fer cessions productives com la d’Arumí.


L’Olot confia en Joel Arumí per la seva joventut i per la posició que ocupa al camp: és lateral o carriler esquerrà, i en aquesta demarcació, després de l’adeu de Pep Chavarría, a hores d’ara no hi ha cap jugador a la plantilla.

Respon