L'Olot detecta un nou positiu de coronavirus i de moment no tornarà als entrenaments

Amb aquest cas, ja són tres els membres de la primera plantilla que estan aïllats amb covid-19. L’equip continuarà confinat preventivament i de moment no tornarà als entrenaments, de manera que el partit de diumenge contra el Barça B perilla seriosament. 

Un entrenament d’aquesta pretemporada (David Planella)

Els jugadors i tècnics de la Unió Esportiva Olot s’han sotmès avui a testos d’antígens que han confirmat un nou positiu de coronavirus a la plantilla. És el tercer que es detecta aquesta setmana després dels dos que van comportar dissabte la suspensió del primer partit de lliga al camp del Cornellà —en un principi eren tres, però un va acabar sent un fals positiu—. Des d’aleshores, tot l’equip està confinat preventivament i, de moment, continuarà així a l’espera que l’Olot rebi indicacions de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF). Per tant, els jugadors de Raúl Garrido que han donat negatiu es continuaran sense entrenar i el partit de diumenge a casa contra el Barça B està a l’aire.

Segons el protocol de la RFEF, han de ser més de tres els positius en un equip per suspendre els entrenaments i els partits durant set dies, però l’Olot s’ha decidit confinar voluntàriament per responsabilitat. Si avui no s’hagués detectat cap cas, la idea de l’entitat olotina era que els jugadors es tornessin a vestir de curt per preparar el duel contra el filial blaugrana. Ara, però, el futur és una incògnita. La intenció de l’Olot és repetir testos d’antígens cada 72 hores i acabar descartant del tot la presència de coronavirus a la plantilla.

Respon