L'Olot, en procés de creixement

Ho diu el capità, Abel Solé, que està convençut que l’equip encara pot tirar més amunt. La fórmula per aconseguir-ho: treballar cada dia i no mirar la classificació. 

entrenament

Un entrenament de l’Olot de Rodri al Morrot (David Planella)

Amb Rodri a la banqueta, el capità de la Unió Esportiva Olot fa de capità. Parla al terreny de joc, on ha jugat sencers els últims onze partits, parla al vestidor i parla a fora del camp. No pas per dir paraules buides, sinó per deixar clar que l’equip creix i que encara ho pot fer més. Abel Solé afirma a Ràdio Olot que tots els jugadors estan mentalitzats per aprendre dels errors i millorar com a grup.

L’Olot rebrà diumenge l’Olímpic de Xàtiva a l’Estadi Municipal. El partit és a casa i contra un rival de la part baixa de la taula, que es troba a cinc punts del descens directe i a quatre de la promoció per no baixar. A priori, una bona oportunitat per recuperar el camí de la victòria, convertir la derrota del camp de l’Huracán en una ensopegada i tornar a apuntar cap amunt. El play-off només és a quatre punts, però el vestidor no se’l mira. Abel, com l’entrenador, diu que s’han de centrar en el dia a dia.

Ara mateix, l’Olot té 35 punts, de manera que és a unes tres victòries d’aconseguir la permanència virtual. Encara queden tretze jornades de lliga i el primer objectiu de la temporada no s’hauria d’escapar. La clau, però, és arribar-hi com més aviat millor per tenir temps d’acabar aspirant a alguna cosa més.

Respon