L'Olot encaixa el primer cop dur de la temporada (0-3)

Els olotins perden clarament contra el València Mestalla. És la primera derrota a casa des de l'1 de novembre passat
| 23 de setembre de 2018

Els olotins perden clarament contra el València Mestalla. Han aguantat bé a la primera part, però han volgut fer un pas endavant a la segona i han acabat desfets. És la primera derrota a l'Estadi Municipal des de l'1 de novembre de l'any passat.

L'Olot ha perdut el primer partit a casa (Andrea Bolcato/UEO)

Una ocasió molt clara de Marc Nierga al final de la primera meitat ha despertat més d'un espectador que, entre la calor i el joc avorrit, ja s'estava adormint. Els primers 45 minuts han estat soporífers, però han donat pas a un segon temps en què ha canviat tot. El tècnic de l'Olot, Raúl Garrido, ha arriscat amb un canvi de sistema que tenia la intenció d'anar a buscar més el rival i acabar amb el domini valencià. El seu equip ha passat del 3-5-2 al 4-4-2, però ha vist com el plantejament es desmuntava massa aviat. Al minut 5, Centelles ha entrat per la banda esquerra i ha fet una centrada que Fran Navarro ha rematat sol al primer pal. Per a Garrido, el 0-1 ha estat clau.

L'Olot volia anar endavant i, després del 0-1, ha anat enrere. Només han passat deu minuts i el Mestalla ja ha fet el segon. L'autor ha estat Alex Blanco amb un xut des de la frontal que ha confirmat el domini visitant.

L'equip de Garrido no s'ha sentit còmode en cap moment i, a les acaballes del partit, encara ha rebut el 0-3 del mateix Navarro, que ha superat Carles Mas i Ginard en un contraatac. Aquest gol ha enterrat qualsevol esperança de remuntada i ha sentenciat la victòria valencianista, que, a la vegada, ha suposat la primera derrota de l'Olot a l'Estadi Municipal en els últims deu mesos. Els garrotxins no perdien a casa des de l'1 de novembre de l'any passat contra el Cornellà.

Tot i la derrota, la primera de la temporada, l'Olot continua a la part alta de la taula. És sisè amb vuit punts, a un de la zona de play-off i a quatre del descens. La setmana que ve, visitarà el Miniestadi dissabte a dos quarts de set de la tarda per jugar contra el Barça B. El club prepara un autocar d'aficionats.