L'Olot enriqueix el mig del camp amb l'experiència i la qualitat d'Eloi Amagat

L’excapità del Girona se suma al projecte de proximitat de l’Olot a Segona B. Ha debutat a Primera, té experiència a Segona A i a Segona B i fa dos mesos que ha tornat dels Estats Units. 

Eloi Amagat, amb la samarreta del seu últim equip, el New York City de la MLS (New York City)

El mercat d’hivern a la Unió Esportiva Olot s’ha acabat amb el fitxatge més esperat. El director esportiu, Sergi Raset, ja el va intentar a l’estiu, però aleshores el futbolista va fer les Amèriques per fitxar pel New York City. Ara, és una realitat: Eloi Amagat s’ha convertit en nou jugador olotí.

El migcampista ofensiu, de 33 anys, aportarà experiència i qualitat a la zona de la mitja punta. El tècnic, Raúl Garrido, ja deia que buscaven un jugador que tingués gol o que ajudés els altres a fer-los. Tal com va avançar Ràdio Olot, Eloi Amagat era el candidat número u i ara l’Olot l’ha acabat convencent.

Eloi arriba a la Garrotxa procedent de la Major League Soccer americana i amb un currículum envejable. Si bé la temporada passada va tastar molt poc la Primera Divisió, abans havia jugat cinc cursos consecutius a la Segona Divisió A, on va ser un dels referents del Girona; va disputar 128 partits i va marcar vuit gols. El gironí, a més, també coneix bé el grup tercer de Segona B. Hi va destacar amb el Llagostera.

Respon