L'afició del Sabadell es mobilitza i l'Olot es prepara per rebre el desplaçament més nombrós de seguidors visitants a l'Estadi

L’afició del Sabadell arribarà en massa per fer costat al seu equip, que es jugarà la permanència diumenge a Olot. Ahir, en poc més de 24 hores, el club vallesà ja havia venut més de 500 entrades, aquest matí ja eren 800… i la xifra va pujant. L’Olot, que està en contacte permanent amb els Mossos d’Esquadra, ha decidit que doblarà la seguretat privada.

L’Estadi Municipal d’Olot serà arlequinat diumenge (David Planella)

La tranquil·litat amb què viu l’última setmana de la temporada la Unió Esportiva Olot contrasta amb els nervis que es palpen a Sabadell. El Centre d’Esports, un club històric, només té un punt de marge amb la zona de descens i es jugarà la permanència diumenge a l’Estadi Municipal. No estarà sol. La seva afició s’ha mobilitzat fins a tal punt que amenaça a desbordar les graderies de l’estadi olotí. En un principi, l’Olot va donar via lliure al Sabadell perquè vengués entrades, però el que ningú s’esperava és que el primer dia ja en vengués més de 500. Les cues a la Nova Creu Alta per assegurar-se un lloc a l’Estadi Municipal d’Olot són constants des de dimarts i l’Olot no descarta tancar l’aixeta si se supera el miler. El que més preocupa al consell d’administració és la seguretat. El conseller de comunicació és Jordi Reyes.


Les entrades per al partit de diumenge costen 12 euros a general i el Sabadell ha decidit posar autocars gratuïts per als seus socis i penyistes. Ahir, ja n’havia confirmat set. La fal·lera arlequinada és històrica i a Sabadell només la posen al nivell de partits comptats en què l’equip s’ha jugat un ascens, però mai una salvació. Un dels jugadors de la plantilla actual, Néstor Querol, creu que el suport de la seva afició ha permès al Sabadell arribar a l’última jornada depenent de si mateix per salvar-se.


L’Olot-Sabadell serà el partit amb més afició visitant a l’Estadi Municipal. La meitat o més de la meitat dels seguidors poden ser arlequinats. En principi la marea visitant se situarà al gol del bar, per facilitar l’accés a l’estadi i la feina de la seguretat. El partit es disputarà diumenge a les 6 de la tarda.

La Grada de l’Olot també s’hi afegeix

Respon