L'Olot espera la comunicació de la suspensió del partit contra el Barça B

Falten tres dies per a l’Olot – Barça B, l’equip olotí té tres positius de coronavirus a la plantilla, no s’entrena des de fa una setmana… i a hores d’ara encara no sap si haurà de jugar diumenge. Ha sol·licitat la suspensió del partit, però la Federació Espanyola encara no l’ha contestat. S’espera que en les properes hores es confirmi que el partit no es podrà jugar.

La nova llotja de l’Estadi Municipal d’Olot (David Planella)

Compàs d’espera als despatxos de la Unió Esportiva Olot. El club continua esperant que la Federació Espanyola de Futbol comuniqui la suspensió del partit que, en condicions normals, hauria de jugar diumenge contra el Barça B. Tant el president de l’Olot, Joan Agustí, com l’entrenador, Raúl Garrido, diuen a Ràdio Olot que és moment de ser responsables. L’equip té tres positius de coronavirus, està confinat voluntàriament des de divendres passat, no s’entrena per prevenció, i la suspensió del partit sembla la solució més lògica.


L’Olot no s’entrena des de divendres passat, quan es va conèixer el positiu d’un jugador del primer equip. A partir d’aquí, es va activar el protocol i tota la plantilla va passar testos d’antígens l’endemà dissabte, quan es va detectar un positiu per coronavirus més i un de dubtós que va acabar sent negatiu en una segona prova. Com a mesura de prevenció i contenció del brot, l’Olot va prendre la decisió d’aïllar tots els jugadors i tècnics i va suspendre els entrenaments a l’espera de noves proves. Es van fer dimarts, però el resultat no va ser l’esperat: hi va haver un altre positiu i la plantilla va continuar confinada.

Ara, mentre espera notícies de la Federació Espanyola, la idea de l’Olot és passar proves cada 72 hores per tallar possibles contagis i anar comprovant si surten nous positius. Aquest divendres els jugadors i tècnics es faran nous testos d’antígens.

Respon