L'Olot no es deixa intimidar a Castàlia

L'equip olotí reacciona en només cinc minuts a l'1-0 del Castelló gràcies a un gol d'Alfredo al principi de la segona part
| 7 d'abril de 2019

L'equip olotí reacciona en només cinc minuts a l'1-0 del Castelló gràcies a un gol d'Alfredo. El marcador només s'ha volgut moure al principi de la segona meitat. El Badalona i l'Ebre superen els de la Garrido a la classificació, però el descens continua lluny, a nou punts, i el play-off a vuit.

Guzmán, en una acció del partit (CD Castellón)

L'Olot no ha tingut pànic escènic a l'estadi amb més públic que ha visitat aquesta temporada, i els últims anys a Segona B. Els de Raúl Garrido han competit contra el Castelló davant uns 9.000 espectadors i quan els locals s'han posat per davant en el marcador, han trigat cinc minuts de rellotge a refer-se. Al 46', en el primer atac de la segona meitat, César Díaz ha fet de cap el 0-1, i al 51', Alfredo l'ha neutralitzat marcant l'1-1. El tècnic de l'Olot, Raúl Garrido, valora la reacció del seu equip.

El gol anul·lat a Blázquez ha estat la jugada polèmica del partit. Només faltaven deu minuts per al 90 i una arribada del besaluenc per la banda dreta ha acabat amb una centrada-xut al fons de la xarxa. Marc Mas, que ha fet l'intent de rematar a l'àrea petita, no ha arribat a tocar la pilota, però ha tapat la visió del porter del Castelló i, per molt poc, estava en fora de joc.

L'Olot no ha pogut marcar i ha lamentat el gol anul·lat de Blázquez, però també és cert que el Castelló ha gaudit de les millors ocasions del partit. A la primera meitat, César, amb una rematada acrobàtica, i Óscar Fernández, amb un xut creuat, ja ho han provat amb molta intenció, però ha estat a la segona quan els blanc-i-negres han tingut l'oportunitat més clara. Cubillas, a porteria buida després d'un error de Ginard en la sortida, s'ha trobat amb el peu de Barnils, que ha tret la pilota in extremis de sota pals. Al final, 1-1. Un marcador que deixa més satisfet l'Olot que el Castelló.

L'empat a Castàlia es tradueix en un punt a la classificació que no serveix a l'Olot per mantenir-se en zona de Copa del Rei. Ara el superen l'Ebre, que ha sumat els tres punts contra l'Ontinyent, i el Badalona, que ha guanyat el Sabadell. El descens directe és a nou punts, i el play-off, a vuit.