Cocktail Class

L'Olot perd al Miniestadi condemnat per dos errors i allarga la mala ratxa

L’equip de Rodri acaba tancant el Barça B i fa mèrits per aconseguir l’empat, però se’n va a casa amb les mans buides
| 6 de febrer de 2016

L’equip de Rodri acaba tancant el Barça B i fa mèrits per aconseguir l’empat, però se’n va a casa amb les mans buides. Ja fa nou partits que no guanya i acaba la jornada en zona de perill. Sense marge amb el descens, ocupa el lloc de promoció de permanència per goal-average general.

2016-02-06_FCBBvsOLOT_06-Optimized.v1454787063

Perea ha fet un xut al pal (Víctor Salgado/UEO)

Un gol de Kaptoum al minut 11 ha trastocat els plans de l’Olot i un altre de Cámara al 90’ ha sentenciat la victòria del Barça B. El 2-0 no ha estat el marcador més just, però, una vegada més, els olotins han acabat més castigats del compte. I això que el partit ha començat prometent. Tot i les baixes que tenia en atac, els olotins s’han acostat amb perill a la porteria d’Ortolá i han fregat el gol amb dos xuts de Marcel i de Diego abans del minut 10. Les dues oportunitats visitants, però, han acabat sent el preludi del gol local. Salva Chamorro ha caçat una passada curta de Blázquez, ha vist sol a Kaptoum a dins l’àrea i el migcampista ha marcat l’1-0.

A la segona meitat, l’Olot hi ha posat una marxa més. Djak ha posat a prova Ortolá amb un xut potent des de fora de l’àrea i Bigas ha insistit amb bones centrades per la banda esquerra. Una ha estat a punt de donar els seus fruits. Marcel l’ha arribada a baixar a dins l’àrea petita, però, després de girar-se, no ha rematat bé. L’Olot ha perdonat i el Barça B l’ha sentenciat amb un gol de Cámara al temps de descompte. Una setmana més, l’equip de Rodri ha viscut una història massa coneguda.

Amb la derrota al camp del Barça B, l’Olot continua sense guanyar lluny de la Garrotxa i ja encadena nou partits sense conèixer la victòria. Només ha sumat cinc punts dels últims 27 i passarà tota aquesta setmana en una zona molt compromesa a la classificació. Està empatat a 23 punts amb la Pobla de Mafumet i l'Atlètic Llevant, que ja baixarien directament a Tercera. El proper partit, contra el Badalona, serà una autèntica final.