L'Olot pica pedra sense premi contra l'Hércules (1-0)

Un golàs de Nani des de fora l’àrea decanta la balança en un partit d’una part per a cadascú. L’Olot, empetitit a la primera, ha millorat molt a la segona, però no ha pogut marcar a la porteria de Falcón. Gràcies a la derrota de l’Ebre, es manté en llocs de Copa del Rei. Ara, empatat també amb el Badalona.

L’Olot no s’ha pogut emportar cap punt del Rico Pérez (Sandra Sotillo)

L’Hércules es presentava al partit amb dubtes i l’Olot en el seu millor moment de joc de la temporada, però a la primera meitat els papers s’han intercanviat. Els locals han dominat l’escenari i s’han apropat més al gol que buscaven… fins que l’han trobat. Ha hagut de ser amb un xut llunyà de Nani. El lateral ha clavat la pilota l’escaire i ha marcat un autèntic golàs.

Encaixar l’1-0 al minut 25, abans de la mitja hora de joc, ha estat clau segons el tècnic de l’Olot, Raúl Garrido.


El conjunt alacantí s’ha tret un pes de sobre amb el golàs de Nani i s’ha sentit més còmode en el partit, però ha acabat anant de més a menys. Al final de la primera meitat, l’Olot ja ha tingut una doble ocasió a dins l’àrea: un xut de Marc Mas que ha tret amb els punys Falcón i un segon intent d’Alan Baró que ha refusat Fran Miranda des de sota pals. A la represa, els olotins han guanyat terreny i han tingut més pilota, i una altra vegada han disposat de dues oportunitats molt a prop de la porteria de Falcón. En aquest cas, han estat Mas i Xumetra els que han topat amb el cos de dos defenses. Garrido no podia parlar mès clar.


L’Olot només ha marcat un gol en les últimes cinc jornades de lliga. I per acabar-ho d’adobar, al final del partit al Rico Pérez Alan Baró ha acabat expulsat per una doble targeta groga. Ara, l’Olot es manté amb 40 punts, empatat amb l’Ebre, que ha perdut contra el Barça B, i el Badalona, que ha guanyat l’Alcoià. Els olotins jugarien la propera Copa del Rei per goal-average. Són a nou punts de la zona de play-off i a vuit del descens.

Respon