L'Olot presenta números verds i un pressupost de 957.000 euros per a aquesta temporada

La xifra suposa un increment de 138.000 euros respecte del curs passat. El president, Joan Agustí, diu a Ràdio Olot que la salut econòmica de l’entitat és “magnífica” i demana a la Federació Espanyola competir en igualtat de condicions a Segona B. Recorda que hi ha molts clubs amb patrimoni negatiu i que els filials representen un greuge molt important.

Una imatge de la junta general d’accionistes (UEO)

La Unió Esportiva Olot ja ha aprovat, en junta d’accionistes, el pressupost d’aquesta temporada. S’acosta al milió d’euros i és lleugerament superior al de l’any passat: de 819.000 euros, creix a 957.000. L’entitat té números verds i això és notícia a Segona B, una categoria amb una vintena de clubs amb patrimoni negatiu. En declaracions a Ràdio Olot, el president, Joan Agustí, reclama que desaparegui el deute impagat (és a dir, que si un club té deutes i no els paga, que baixi de categoria), demana que un 10% de la venda dels drets televisius de Primera i de Segona vagi a les categories inferiors (ara és només un 1,5%) i també una regulació dels filials. Cada cop són més a Segona B i competeixen amb tots els recursos que volen dels seus clubs, tots de Primera Divisió. Són reivindicacions que l’Olot ha fet arribar en més d’una ocasió a la Federació Espanyola de Futbol.

L’Olot també ha aprovat els comptes de l’exercici anterior, corresponent a la temporada 2017-2018. Hi va haver un petit dèficit que es va compensar amb un sobrant de fons propis i l’aportació dels membres del consell d’administració. Dues causes de les pèrdues van ser el canvi d’entrenador (la destitució de Martín Posse i el fitxatge de Raúl Garrido) i els diners que es van haver de destinar a la fundació, que gestiona, entre d’altres, el futbol formatiu del club.

Tot va quedar aprovat en la junta general ordinària i extraordinària d’accionistes que es va celebrar ahir dilluns al vespre amb la presència de la meitat del capital social de la societat anònima.

Respon