L'Olot s'assegura la polivalència de Kilian Grant una temporada més

Ha renovat per una temporada més i s’ha convertit en el quinzè jugador de la propera plantilla. L’empordanès, que va acabar el curs amb bones sensacions, vol començar amb força el que ve.

Kilian Grant es va estrenar de golejador en el penúltim partit contra l’Espanyol B (Nuri Marguí/UEO)

Kilian Grant també hi serà. L’atacant, que tant pot jugar en punta com a la banda, és un perfil de jugador polivalent i treballador que l’Olot ha volgut renovar per la temporada que ve. Tot i que les negociacions s’han allargat unes setmanes, ell assegura que també tenia la prioritat de quedar-se aquí. Vol donar continuïtat al final de la temporada passada tallada pel coronavirus. En els dos últims partits que va jugar, va marcar dos gols contra l’Espanyol B i va ser titular de carriler contra el Badalona.


Kilian ja està adaptat tant al joc com a l’equip, i afronta la temporada que ve…


El figuerenc Kilian Grant, de 26 anys, ha jugat més de 1.200 minuts en 22 partits, i ha marcat dos gols aquesta temporada passada al grup tercer de Segona B. L’estiu passat va arribar a l’Olot procedent de l’UCAM Múrcia i anteriorment havia jugat a l’Osca, amb qui va celebrar l’ascens a Primera Divisió, al Deportivo Aragón, a l’Espanyol B i mitja temporada amb l’Olot l’any 2014.

Respon