L'Olot s'emporta una maneta de Cornellà i torna a caure al descens directe

L'equip de Santi Castillejo pateix una derrota estrepitosa contra l'equip revelació de la lliga
| 3 d'abril de 2016

L'equip de Santi Castillejo pateix una derrota estrepitosa contra l'equip revelació de la lliga que el deixa en una situació encara més compromesa a la classificació. Els olotins són a un punt de la promoció de permanència i a tres de la salvació directa, que marca l'Atlètic Llevant. Aquesta distància ja és del tot real, perquè el club s'ha fet enrere i no recorrerà al TAD l'alineació indeguda de Djak contra els granotes que va suposar perdre als despatxos per 3-0 en la primera volta.

DSC05830-768x403

Wilfred atrapa una de les moltes centrades del Cornellà (Andrés Ayala/UEC)

La Unió Esportiva Olot ha viscut al camp del Cornellà una de les pitjors tardes des que juga a la Segona B. L'equip ara entrenat per Santi Castillejo ha perdut per 5-0, una maneta de gols que els locals han començat a construir a la primera meitat. A deu minuts del descans, Lucas Gafarot ha obert la llauna del marcador aprofitant el refús d'un xut d'Abraham. A la segona part, l'Olot ha volgut fer un pas endavant, però lluny d'aconseguir-ho, ha encaixat el 2-0. El mateix Abraham s'ha tret del barret una gran jugada personal que ha significat la sentència, perquè els olotins ja no s'han aixecat.

A partir d'aleshores, els gols han anat caient, l'un darrere l'altre. El 3-0 i el 4-0 han estat obra d'Enric Gallego, mentre que el 5-0 definitiu l'ha marcat, gairebé a porteria buida, Antonio Pelegrín, a un minut del 90. El Cornellà fins i tot ha marcat el sisè, anul·lat per falta en atac. La maneta suposa una derrota dolorosa que, a més, taca la imatge de l'equip. Tot i això, l'entrenador, Santi Castillejo, la considera una ensopegada més. En canvi, qui sí que ha demanat disculpes a l'afició ha estat el segon capità de l'equip, Jorge Rojas.