amb Ràdio Olot

L'Olot s'ofega amb la Copa

L’Olot cau davant l’Horta i queda eliminat de la Copa Catalunya
| 4 d'agost de 2019

L’Olot cau davant l’Horta i queda eliminat de la Copa Catalunya. Les errades defensives i la falta d’intensitat han conduit els olotins a la primera derrota de la pretemporada. El conjunt de Raúl Garrido ha acabat perdent per 3-1 davant un equip de Tercera Divisió que s’ha vist amb més ganes de passar ronda. Per segon any consecutiu els garrotxins queden encallats en la primer eliminatòria de la Copa Catalunya.

Imatge de l'inici del partit al camp Feliu i Codina d'Horta (Pau Masó)

En un Feliu i Codina de poques dimensions i de gespa artificial, els olotins no s’han trobat gens còmodes i s’ha notat en el seu joc: poca presència del mig camp i transicions ràpides per trobar l’àrea rival. La mateixa fórmula ha seguit l’Horta i ho ha fet amb més eficàcia, sobretot per les concessions que ha fet l’Olot en defensa. Els locals s’han posat per davant en la primera mitja hora de joc i en una jugada de córner que els olotins no han defensat bé: Brian ha rematat sol des de la frontal de la petita. Deu minuts després del primer gol, els barcelonins han aconseguit el segon. Ha estat en una altra badada defensiva de l’Olot: una mala sortida de Ballesté i un error en el marcatge han permès que Mateo acabés posant la pilota al fons de la xarxa. L’Horta encara n’ha tingut alguna més abans de marxar, però els dos equips han anat a vestidors conscients que el marcador era just.

Segon temps amb millors sensacions

A la segona part Garrido ha fet tres canvis. Han entrat Baró, Pujadas i Kilian, per José, Vivancos i Arumí. L’últim fitxatge de l’Olot ha debutat jugant de carriler. Tot i l’entrada d’aquests homes l’Olot no s’ha refet de la mala primera meitat. L’Horta n’ha tingut prou amb una passada a l’esquena de la defensa olotina per situar dos jugadors sols davant de Ballesté i marcar el tercer del partit. Quedava un quart d’hora per al final i l’Olot semblava que baixaria els braços. Però un gol de falta de Blázquez i l’entrada dels més joves (Àlex Garcia i Albert Julià) han fet que els vermells acabessin el partit millor del que l’havien començat.

Garrido tindrà tres dies per corregir tot el que ha fallat aquest diumenge a Horta. Dimecres la Unió Esportiva Olot diputarà el quart partit de pretemporada al Baix Empordà contra el Palamós. Serà a les vuit del vespre.