L'Olot tindrà un equip de veterans

Abel Solé, Roger Vidal i Jordi Dot es tornaran a posar la samarreta vermella. Aquests tres excapitans de l’Olot seran alguns dels integrants del nou equip d’exjugadors que s’està creant. Dirigit des de la banqueta per Quim Berga, s’entrenarà cada dijous al Morrot i debutarà el 23 de març en un torneig de celebració del centenari del Figueres.

L’etern capità Abel Solé serà un dels exjugadors de l’Olot que es tornaran a vestir de curt (UEO)

Més de cinquanta anys després, la Unió Esportiva Olot tornarà a tenir un equip de veterans. Estarà format íntegrament per jugadors que han vestit alguna vegada la samarreta vermella i, entre els noms que ja estan confirmats, destaquen els excapitans Abel Solé, Roger Vidal i Jordi Dot. El president de l’Associació d’Exjugadors de l’Olot, Pep Solés, diu que la idea ve de lluny i explica que ara s’ha pogut materialitzar.

La creació de l’equip és molt recent i en els últims dies s’ha accelerat per una petició de la Unió Esportiva Figueres. Aquest any celebra el seu centenari i un dels actes que prepara és un torneig de futbol veterà el dissabte 23 de març. L’Olot ha confirmat que hi serà.

Entrenaments regulars i partits esporàdics

Després del debut oficial, l’equip d’exjugadors de l’Olot té previst jugar altres partits esporàdics contra conjunts de la demarcació. Fa uns anys hi havia hagut una lliga i Pep Solés diu que no descarten explorar la idea de tornar-la a organitzar.

El nou equip de veterans de l’Olot s’entrenarà a les ordres de Quim Berga cada dijous al vespre al Morrot. Amb la seva creació, passarà a ampliar la família del club, que a hores d’ara té equips de Segona B, de Segona Catalana, amb el Sant Jaume, de futbol femení, de futbol formatiu i de futbol adaptat, amb la col·laboració amb el Club Atletisme Garrotxa.

Respon