amb Ràdio Olot

L'Olot torna a caure repetint errors ja coneguts

Els olotins només han sumat set punts de 30, després de perdre al camp de l'Huracán
| 25 d'octubre de 2015

Va competir contra l’Huracán tota una part, però a la segona va llançar la feina a les escombraries en només dos minuts. El 3-1 final deixa els olotins a cinc punts de la salvació.

huracam1-768x403

Els jugadors se saluden abans de començar el partit (Alfonso Soria)

La Unió Esportiva Olot va jugar de tu a tu contra l’Huracán, va desaprofitar les oportunitats que va generar i va encaixar dos gols en dos minuts que van encarrilar la victòria local. Després d’una bona primera part, vistosa i amb ocasions per a tots dos equips, els olotins van fer un pas enrere a la segona. Els valencians van atacar més i van col·locar-se 2-0 amb un gol al 70’ i un altre al 72’. El primer, de Granell al segon pal, i el segon, de Tariq, tot sol davant del porter, aprofitant un error defensiu de Luismi i Vallho. Rodri lamenta com va anar el guió del partit.

Semblava que l’Olot s’havia enfonsat amb el 2-0, però Marcel Serramitja encara hi va posar emoció al minut 85. La primera diana del jove davanter de la Cellera no va servir per a res, perquè al 90’ Aridai va sentenciar el partit amb un gol, a parer de Rodri, polèmic. L'entrenador va demanar falta en dues accions immediatament anteriors a la jugada del 3-1.

Fre a la reacció

La derrota al camp de l’Huracán talla les ales que l’Olot s’havia començat a cosir la setmana passada amb la primera victòria contra el Mestalla. Els olotins només han sumat set punts de 30 possibles, continuen a més d’un partit de la permanència (a cinc punts) i Rodri admet que està preocupat.