L'Olot vol pujar al primer vagó del tren del ‘play-out' amb una victòria a la Nova Creu Alta

L’equip de Raúl Garrido intentarà sorprendre el Sabadell a la Nova Creu Alta per mirar de sortir del descens directe i fer un pas més a la classificació. L’entrenador té l’única baixa d’Aspar, podria fer debutar Marc Cosme i només avança un nom a l’alineació: Iván Guzmán. Garrido es desfà en elogis cap a l’extrem que ha jugat de carriler els últims tres partits.

L’Olot va empatar contra l’Hércules en l’última jornada (Isaac Morchón/UEO)

Firmar una victòria de prestigi a la Nova Creu Alta i sortir del descens directe. És el gran desig de l’Olot per a aquesta jornada. L’equip depèn de si mateix per complir la primera part –guanyar el Sabadell–; per arrodonir-ho amb la segona hi haurien d’ajudar les punxades del Peralada i l’Atlètic Balears, els dos rivals que té a dos punts per sobre i que jugaran contra el Mestalla i el Formentera, respectivament. Sigui com sigui, després de sis jornades consecutives batallant contra alguns dels rivals més complicats del grup, el tècnic, Raúl Garrido, afirma que seria una gran recompensa veure’s fora de la zona vermella.

Per abandonar el descens directe i robar el lloc de play-out al Peralada o a l’Atlètic Balears, és imprescindible guanyar el Sabadell, un dels equips més sòlids del grup. Els números ho diuen tot: li ha costat marcar gols –només n’ha fet 17–, però ha destacat en defensa –tan sols n’ha rebut 14–. Ha tret rèdit dels 13 empats que ha aconseguit i s’ha situat vuitè, a només tres punts del play-off. El Sabadell porta el segell del seu entrenador, Toni Seligrat, un clàssic de les banquetes de Segona B.

El jugador més destacat del Sabadell és Felipe Sanchón. L’ex del Girona, que va estar a prop de l’Olot a l’estiu, ja va marcar a l’Estadi Municipal en la victòria arlequinada de la primera volta i és el màxim golejador amb sis dianes.

Cosme, disponible

Pel que fa a la davantera de l’Olot, Garrido tindrà una peça més per utilitzar: Marc Cosme. El nou punta té la fitxa a punt i podria tenir els primers minuts a Sabadell; l’entrenador confirma que serà a la convocatòria i no descarta que sigui titular. Diu el mateix d’Alfredo Gutiérrez, que, amb ell, ha actuat més de revulsiu. De l’onze, però, només n’avança un nom: Iván Guzmán. Elogia la feina d’un extrem que s’ha reconvertit a carriler en els últims tres partits.

El Sabadell-Olot es jugarà diumenge a les 5 de la tarda a la Nova Creu Alta. El viurem en directe, a Ràdio Olot, des de les 4.

Respon