L'Olot vol tornar de Setmana Santa amb la permanència a la maleta

Aquest divendres l’equip viatjarà cap a Alcoi, on dissabte al vespre buscarà la victòria que li doni els 45 punts de la màxima tranquil·litat. L’Alcoià marca la zona de descens i és a set punts dels olotins. Garrido tindrà tota la plantilla disponible i no avança quin porter serà titular. Té previst alternar Ginard i Ballesté fins a final de temporada i diu que voldria que el mallorquí continués una temporada més.

L’Olot lluita per escapar-se definitivament de la zona de perill (Andrea Bolcato/UEO)

El partit de dissabte al camp de l’Alcoià és més important del que sembla. Oblidar la mala tarda contra l’Espanyol B, tornar a guanyar després de cinc setmanes sense fer-ho i sobretot arribar als 45 punts per no patir ni una mica en les cinc jornades que queden són els objectius que persegueix l’Olot. El tècnic del conjunt olotí és Raúl Garrido.


I el partit del Collao també serà difícil. Garrido utilitza aquest mateix adjectiu per descriure el que s’espera. No només parla del rival i de la seva situació límit a la classificació, sinó de la plantilla que té i de l’estadi on juga. Tot i que és una incògnita com respondrà l’afició d’Alcoi en plena Setmana Santa i a dos quarts de nou de la nit, el Collao sempre és sinònim de bon ambient de futbol.


L’Alcoià, ara en zona de descens a set punts de l’Olot, està patint per salvar la categoria tot i ser un dels clubs històrics del futbol estatal. Tres quarts del mateix els passa al Castelló i al Sabadell, i en el sac d’equips que no s’esperaven ser a baix també hi podríem afegir el filial del València. Garrido ho destaca.


Però no es conforma amb això. L’entrenador de l’Olot diu que aquesta setmana el vestidor ha fet autocrítica després de la derrota contra l’Espanyol B i, de cara a dissabte, demana connexió i concentració als seus jugadors. A davant hi haurà un equip més necessitat de punts i Garrido no vol caure en els mateixos errors.


Per jugar al camp de l’Alcoià, Garrido tornarà tenir tota la plantilla a disposició. Un dels grans dubtes de l’alineació és a la porteria: Xavi Ginard o Pol Ballesté. Contra l’Espanyol B, va debutar el barceloní i ara el tècnic no avança qui jugarà al Collao. Sí que diu que els dos porters s’aniran alternant fins a l’últim partit i deixa clar que està content amb Ginard. De fet, apunta que estan parlant amb ell perquè continuï una temporada més.


L’Alcoià – Olot es disputarà aquest Dissabte Sant a dos quarts de nou de la nit; en directe, a Ràdio Olot, des de dos quarts de vuit. Les previsions meteorològiques indiquen que hi haurà pluja.

Respon