L’Orfeó Popular Olotí torna a aixecar el teló

Per primera vegada des que va començar la pandèmia, l’entitat recupera l’activitat teatral i ho fa amb un clàssic. Aquest cap de setmana ja s’ha pogut veure ‘Dotze homes sense pietat’ que es repetirà tots els caps de setmana d’aquest mes. L’obra de Reginald Rose vol ser el tret de sortida a la recuperació, amb totes les mesures pertinents, de tota l’activitat que tenia l’entitat abans de la pandèmia.

Imatge d’arxiu de l’Orfeó (Orfeó)


L’Orfeó Popular Olotí ha recuperat aquest cap de setmana la seva essència: la cultura ha tornat a omplir l’entitat després de mesos sense actuacions. Amb la representació de ‘Dotze homes sense pietat’, l’entitat ha tornat a l’activitat que més la caracteritza. El president de l’Orfeó, Juanma Robles, diu que, tot i la incertesa, en tenien moltes ganes.

 

‘Dotze homes sense pietat’ representa el retorn del teatre a l’Orfeó i es podrà veure tots els caps de setmana d’octubre. Per a després, ja hi ha a punt més obres i també més activitat.

 

L’Orfeó ha adaptat els seus espais a la situació de pandèmia, amb entrades i sortides esglaonades, entrades per grups de convivència o limitació de l’aforament.

Respon