Manifestació contra el canvi climàtic a Olot

El moviment Green Lights convoca una manifestació pel canvi climàtic aquesta tarda a Olot. La concentració serà a les cinc davant l’Ajuntament. Es tracta d’un moviment estudiantil nascut a Europa i que també ha aterrat a Olot per conscienciar sobre els afectes del canvi climàtic. La concentració d’avui és la primera que es convoca a la garrotxa. 


Des de fa mesos va aterrar a Olot, sota el nom de Green Lights, el moviment estudiantil contra el canvi climàtic que s’està estenent per tot el món. Es tracta d’un col·lectiu que va néixer a Europa i que es caracteritza per estar format per gent jove. Té com a cara visible l’activista Greta Thunberg, de només 16 anys.

Avui el moviment ha convocat manifestacions a tot el món i també sortirà al carrer a Olot. Serà a les cinc de la tarda davant l’ajuntament per protestar contra el canvi climàtic i sensibilitzar la població sobre aquest àmbit.

A banda de la manifestació, el col·lectiu Green Lights organitzarà una assemblea el proper divendres 22 de març al Núria Social.

 

Respon