Marc Julià, supercampió d'Espanya, a Ràdio Olot: “El Reus Deportiu sempre aspira a tot”

El jugador olotí d’hoquei patins ha començat la temporada de la millor manera: aixecant el títol de Supercopa d’Espanya i marcant un gol a la final contra el Barça. Julià ha estat un dels convidats destacats del primer ‘Tercer Temps’ de la temporada a Ràdio Olot.

Julià, al costat de la copa (FEP)

El Reus Deportiu de Marc Julià és des de diumenge el nou supercampió d’Espanya i l’olotí va ser protagonista en la consecució del títol. Va marcar el primer gol en la victòria per 3-2 del conjunt reusenc contra el totpoderós Barça.


Així ho explicava Marc Julià en declaracions al primer ‘Tercer Temps’ de la temporada. L’olotí diu que després de guanyar la Supercopa d’Espanya, el Reus Deportiu aspira a tot.


Una temporada més, Julià intentarà ser protagonista a un dels millors equips d’Espanya i d’Europa. El curs passat en va ser el màxim golejador.


Aquest cap de setmana que ve, el Reus estrenarà l’OK Lliga a la pista del Girona, on Marc Julià es trobarà amb Aniol Mangas. Serà un duel de jugadors olotins en la primera jornada de la màxima competició estatal.

Recupera l’entrevista a la part final del ‘Tercer Temps’

Respon