Marc Vito arriba per competir

Ell i Pol Ballesté van compartir vestidor a les categories inferiors del Barça. Ara, però, a l’Olot hauran de lluitar per guanyar-se un lloc a l’onze de Garrido. El cinquè fitxatge dels olotins assegura que aterra a la Garrotxa amb ganes de seguir creixent sense pressió per haver d’ocupar el buit de Ginard. El fitxatge d’un nou porter fa que Guillem Sacrest vagi al filial.

Marc Vito durant la seva presentació. (Jordi Barranco)

Competir amb Pol Ballesté i créixer com a persona i jugador. Són els objectius que s’ha posat Marc Vito en la seva arribada a la capital de la Garrotxa. El nou porter de l’Olot, assegura que durant la temporada va estar atent als homes de Garrido i afegeix que el projecte esportiu del club és molt atractiu per jugadors joves com ell. Sobre si arriba per fer oblidar Ginard, Vito respon això.

 

Precisament, la sortida de Ginard va obligar a Raset a moure fitxa ràpidament. El director esportiu de l’Olot, ja seguia a Marc Vito i destaca que el marge de millora i la competència amb Pol Ballesté dona molt de potencial de creixement a la porteria olotina. El mateix Raset diu que són “els millors porters que podria tenir el club”.

 

La incorporació de Marc Vito provocarà la sortida de Guillem Sacrest al filial. El porter olotí, que va jugar la temporada passada cedit al Manlleu, jugarà aquesta campanya al Sant Jaume de Llierca.

Respon