Maria Vidal deixa temporalment l’alcaldia de Sant Joan les Fonts per motius de salut

Fa uns dies l’alcaldessa del poble va decidir atorgar les seves funcions a la primera tinent d’alcalde, Anna Serra. Es tractaria d’una baixa temporal. Per altra banda, l’oposició ha frenat el traspàs per possibles defectes formals i ara s’està a l’espera de revisar el procediment. 

Foto: Pau Masó


El grup municipal d’ERC ha demanat revisar el nomenament d’Anna Serra com a alcaldessa accidental de Sant Joan les Fonts. Segons la portaveu de l’oposició, Isabel Rigat, Serra era primera tinent d’alcalde, però no formava part de la Junta de Govern Local, un requisit necessari per agafar el càrrec d’alcalde.

 

La petició d’ERC ha fet suspendre el ple que estava previst per aquest dilluns i el qual ja estava convocat per la nova alcaldessa. La sessió s’ha traslladat al dilluns de la setmana que ve amb el marge d’una setmana per estudiar i revisar el procediment que es va seguir per anomenar Anna Serra com a alcaldessa accidental.

Una baixa temporal i per motius de salut

De moment, el que ha transcendit és que Maria Vidal hauria cedit el càrrec per un període indeterminat de temps, però que tot apunta que seria temporal. Segons han explicat fonts de l’ajuntament a Ràdio Olot, la decisió s’ha pres per motius de salut. Maria Vidal va agafar el càrrec fa un any, després de guanyar les eleccions a Sant Joan i convertir-se en la primera alcaldessa del poble. Vidal també ha aturat de forma temporal la seva activitat com a presidenta de Turisme Garrotxa.

Respon