Màrius Serra, Matthew Tree o John Lanchester són alguns dels convidats al MOT

Escriptors com Màrius Serra o John Lanchester i Lolita Bosch estaran aquest cap de setmana a Olot. El motiu que els reuneix a tots és el Festival MOT que va començar ahir i s’estendrà fins dissabte.

 mita_casacuberta2

Mita Casacuberta presentat el Festival Mot (http://festivalmot.cat/) 

Després de l’estrena del Festival MOT aquest dissabte arriba el plat fort d’aquesta edició. A  les 12 hores del matí arriba el VER-MOT, un espai on es reuniran una colla d’escriptors catalans per parlar de les ciutats de mida reduïda. Entre aquets escriptors hi haurà Adrià Pujol que parlarà de pobles del Baix Empordà, Rafael Nadal que parlarà de Girona, Joan Daniel Bezsonoff que parlarà de la Jonquera i Edgar Illes que parlarà d’Olot. Aquesta activitat estarà conduïda per Màrius Serra. El mateix dissabte, però a les sis de la tarda a la Sala La Carbonera, l’escriptor Joan Insúa parlarà amb Lolita Bosch, una escriptora que ha viscut molts anys a Mèxic i el retrata als seus llibres.

També a la Sala La Carbonera però a les 8 del vespre es parlarà de la ciutat de Londres amb els escriptors anglesos John Lanchester, escriptor del llibre El Port de les mil aromes i Matthew Three, escriptor anglès que resideix a la Garrotxa. En acabar aquesta conferència hi haurà un espectacle de cabaret fet a mida per aquest festival on es cantaran cançons representatives de cadascuna de les ciutats que han estat protagonistes en aquesta edició. Durant l’activitat també es faran còctels que fan referència a aquestes  ciutats que han estat tractades al Festival MOT d’aquest any.

Respon