La nova Plaça Mercat d'Olot permet contractar a més de 50 persones

La nova Plaça Mercat d’Olot, que s’inaugura divendres, ha permès contractar més de mig centenar de persones. A banda de la trentena seleccionada pel supermercat, els placers del Mercat d’Olot n’han contractat una quinzena per tal de cobrir el nou horari d’obertura, que serà més ampli. Hi haurà un total de 22 parades, això són tots els espais disponibles, el què suposa 5 incorporacions noves. 

Les obres de la nova Plaça Mercat, a corre-cuita (Jordi Altesa)

Aprofitant la presència del supermercat, els placers d’Olot faran horari ininterromput de 8 del matí a les 7 del vespre. El dissabte tancaran a les 3 de la tarda. Un horari que mantenen de moment però que volen canviar en funció de les necessitats i amb el que esperen atreure públic jove. El president dels placers, Jordi Vilarrasa ha explicat que el nou mercat començarà amb tots els espais plens.

Un allargament d’horari que ha comportat de retruc que una quinzena de persones hagin trobat feina. Vilarrasa ha explicat que és sobretot gent jove.

Aquesta setmana serà atípica al mercat provisional ja que alguns comerciants tancaran a estones al llarg d’aquest dimecres i dijous. Vilarrasa demana paciència i ha ressaltat que el trasllat serà més ràpid en comparació amb l’anterior perquè molt del producte és nou.

Tot i que la inauguració oficial del Mercat serà el divendres a les 6 de la tarda, a les 8 del matí estarà oberta i els placers ja hi estaran treballant. Una vegada més, Ràdio Olot farà una programació especial per a seguir aquest esdeveniment especial per la ciutat. Al matí, de dotze a dos quarts de dues i a la tarda, de tres quarts de sis a dos quarts de vuit podran seguir una programació especial que s’emetrà en directe des de la nova Plaça Mercat.

Respon