Mieres vol conèixer tots els seus camins

El municipi ha impulsat un inventari. Amb aquesta mesura l’Ajuntament vol endreçar i mantenir les rutes que hi ha al poble i els seus voltants. Es tracta d’un document de més de 200 pàgines que s’ha estat elaborant des de fa un any i mig. S’han recollit al·legacions i falta aprovar-lo. El catàleg s’ha redactat conjuntament amb els tècnics del Consell Comarcal i es preveu actualitzar-lo cada dos anys. 


El pas dels temps, les generacions i la deixadesa són algunes de les causes que fan perdre camins que anteriorment s’utilitzaven. Molts municipis han vist com algunes rutes desapareixien per desconeixença. Mieres ha volgut posar remei a aquesta situació. Des de fa més d’un any i mig ha estat treballant en un catàleg que vol recollir els camins i carreteres del municipi. L’alcalde, Enric Domènech, explica l’objectiu d’aquesta mesura.

 

El catàleg ja ha passat el període d’al·legacions i està pendent d’aprovació. Consta de més de 200 pàgines i ha costat 3.000 euros. L’alcalde remarca que el cost ha estat baix gràcies al fet que no es va haver d’encarregar a cap empresa privada, sinó que es va poder tirar endavant gràcies al suport dels tècnics del Consell Comarcal. Domènech també assenyala que la publicació ha servit per endreçar el municipi.

 

El catàleg de camins de Mieres és un document que vol servir per futurs governs municipals i que caldrà anar revisant cada dos o tres anys.

Respon