Mireia Treserras és la cap de llista de la CUP a Olot per les properes municipals

Mireia Treserras és la cap de llista de la CUP a Olot. El partit va cremant etapes per a presentar-se a les eleccions del maig i ara se centra en acabar de redactar el seu programa electoral. En una entrevista a Ràdio Olot, Treserras diu que el lloc a la llista és simbòlic i que la intenció és que tot el partit treballi si surten escollits.

5primersOlot


Aquest cap de setmana, la CUP d’Olot ha tancat el procés per definir els llocs de sortida de la seva llista. Després de proposar-se més de 80 noms, es va anar fent una recollida de propostes fins a obtenir un grup de 5 persones que són les que van acabar decidint l’odre. Aquest grup va decidir que el número 1 el portés Mireia Treserras. Treserras, de 43 anys, és gestora cultural i professora de la Universitat de Girona. En una entrevista a l’Informatiu del Vespre de Ràdio Olot, ha assegurat que el número és el de menys. A partir d’ara, la CUP espera tancar el procés de redacció del programa que pràcticament enllaçarà ja amb la campanya electoral.

Treserras s’ha compromès a afavorir la participació ciutadana per a tots els canals possibles. Una manera de treballar, assegura, que els separa d’altres formacions com Olot en comú i reivindica que la CUP porta anys treballant.Treserras competirà en les properes eleccions contra Xavier Garcia d’Olot en comú, Júlia Sala del Partit Popular, Pere Gómez d’Esquerra Republicana de Catalunya, Ignasi Mulleras de Plataforma per Catalunya, Josep Guix del Partit dels Socialistes de Catalunya i Josep Maria Corominas, de Convergència i Unió. Tot i que hi ha temps per a presentar-se fins el 10 d’abril, una altra llista, la vuitena, seria una sorpresa per tots els candidats.

Respon