Moi Dubé deixa l'Olot després de tres temporades al capdavant del futbol femení

El fins ara coordinador i entrenador del primer equip ha pactat una excedència amb el club, on tornaria d’aquí a un temps. En declaracions a Ràdio Olot, diu que necessita desconnectar després de 22 anys seguits dedicat al futbol femení.


Moi Dubé ha tancat un cicle a la Unió Esportiva Olot, on va arribar fa tres temporades per construir la secció de futbol femení. En declaracions a Ràdio Olot, el ja excoordinador i entrenador diu que això no és un ‘adeu’, sinó un ‘fins aviat’.


Com a coordinador de la secció i entrenador del primer equip, Moi Dubé ha estat l’impulsor del futbol femení de l’Olot. El va crear de zero ara fa tres anys i des d’aleshores no ha parat de créixer. Un partit amistós històric contra el Barça l’estiu del 2017 va donar el tret de sortida a l’activitat del primer equip, que va començar jugant a Segona Catalana i ara ja s’ha consolidat entre els millors de Primera. En el seu primer any, l’Olot de Moi Dubé va guanyar la lliga i va pujar de categoria. Ara, lluitava a la part alta de Primera Catalana.


La secció de futbol femení de la Unió Esportiva Olot ha tingut cinc equips aquesta temporada: un sènior, un juvenil, un infantil, un aleví i un benjamí. En total, té una setantena de jugadores.

Respon