Montagut instal·larà altaveus al campanar perquè els veïns puguin seguir la festa major

Durant aquest cap de setmana el poble podrà seguir el pregó, les sardanes, els concerts o la missa a través del so que s’emetrà des de l’església de la localitat. També es podran seguir alguns dels actes a través de les xarxes socials.

L’Església de Sant Pere marcarà el ritme de la festa major confinada de Montagut (Consell Comarcal de la Garrotxa)

No serà la festa major que tots esperaven, però els veïns de Montagut no han volgut que el coronavirus els deixés sense. Per això s’han ideat un mètode inèdit perquè, tot i ajornar l’autèntica festa que organitza l’ajuntament, no es deixi de celebrar res en les dates assenyalades. El grup de joves del poble instal•larà altaveus al campanar de l’església de Sant Pere per gaudir d’una celebració confinada. Ho explica un dels membres del grup de joves de Montagut, l’Adrià Ribas, a Ràdio Olot.

 

A través dels altaveus es reproduiran tots els actes que es facin des de casa. Tot i que s’ha hagut de modificar la programació prevista, es faran sardanes, el pregó de la festa, es posarà música infantil i també hi haurà concerts, tant de dia com de nit. En concret, actuarà el grup garrotxí Relat, discjòqueis i una paròdia del grup Stay Homas.

 

La festa durarà igualment tres dies i diumenge s’acabarà amb una missa solemne retransmesa des del campanar, sardanes i un concert de Manelic de Pera. Tampoc hi faltarà l’elecció de l’hereu i la pubilla… En definitiva, una festa major inèdita i única que els veïns podran gaudir des de casa i amb els ulls tancats.

Respon