Nan Oliveras es veu més preparat que fa un any i en plena forma per afrontar l'Europeu

El triatleta olotí no va revalidar el títol de campió d’Espanya a Pontevedra, però va aconseguir una dolça tercera posició i ara ja pensa en la cita europea de Banyoles amb optimisme. 

Nan Oliveras, tercer, al costat de David Castro, segon, i Gómez Noya, primer

D’aquí a un mes, Nan Oliveras disputarà la competició més esperada de la temporada. L’Europeu sub-23 es farà a Banyoles i competir a casa per una plaça al Mundial de Chicago serà una motivació extra per als triatletes garrotxins. Oliveras s’ha estat preparant per aquesta cita des de començaments d’any i assegura que està satisfet del seu rendiment.

Aquesta setmana, Oliveras ha descansat després d’haver competit, el cap de setmana passat, al Campionat d’Espanya de Pontevedra, on es va trobar l’actual millor triatleta del món, Javier Gómez Noya. Superar-lo i revalidar el títol era una missió gairebé impossible i l’olotí es va haver de conformar amb la medalla de bronze. Es va quedar a set segons de David Castro, que va emportar-se la plata. Al triatleta del Where is thelimit li van faltar metres, després d’una remuntada espectacular en l’últim tram a peu.

Abans del campionat estatal, Nan Oliveras ja havia fet currículum amb moltes victòries en triatlons locals. Per la seva banda, Genís Grau, que va quedar vuitè, i Pol Recober, que va quedar 25è, van ser altres garrotxins que van competir a Pontevedra. En canvi, no s’hi va poder classificar, per criteris polèmics de selecció de la Federació Espanyola, Aleix Domènech. El triatleta del CN Olot va competir a la Garmin de Barcelona i va acabar quart d’una cursa de 4.000 participants.

Respon