Nan Oliveras s'adjudica una Cursa de Sant Lluc amb 400 corredors

Elise Maury va guanyar en la categoria femenina d'aquesta prova que arribava a la 34a edició
| 3 d'octubre de 2016

Era la 34a Cursa Popular Ciutat d’Olot – Sant Lluc. El triatleta olotí Nan Oliveras i Elise Maury van ser els vencedors de la cursa de 10km.

nan-oliveras-sant-lluc

Nan Oliveras, en arribar a la meta (Club Atletisme Olot-Terra de Volcans)

Uns 400 corredors, entre sèniors i infantils, van participar aquest cap de setmana a la cursa de 10km. Una cursa popular que va tenir més participació que l’any passat, tot i haver-hi la cursa de la dona a Girona, i que cada any augmenta el nombre de corredors. El president del Club Atletisme Olot – Terra de Volcans, Agustí Jiménez, ha explicat que la cursa gaudeix “d’una bona salut”.

Nan Oliveras, Enric Roura i Arnau Turon en categoria masculina, i Elise Maury, Esther Canalias i Anna Quiles en femenina van ser els vencedors en categoria absoluta. Una cursa, segons Jiménez, que té corredors de “molt nivell”, però que “és i vol ser per tothom”.

El recorregut, el mateix que l’any passat, i que passa pel mig de la ciutat i arriba fins als Tossols, està homologat per la Federació i es preveu que es mantingui un total de 7 anys.