Neix ‘La Vall Plural', llista d'independents a la Vall d'en Bas

Neix ‘la Vall Plural’, un partit que pretén guanyar les properes eleccions municipals a la Vall d’en Bas. La llista d’independents està encapçalada per Lluís Amat i va associada a Esquerra Republicana. A hores d’ara estan fent reunions per pobles i sectors per tal de poder redactar el seu programa electoral.

 vallplural2

Es defineixen com a plurals tan pels reptes que volen afrontar a la Vall d’en Bas com per la composició de la llista on hi ha gent de tots els nuclis del municipi i de tot tipus de professions i edats. La Vall Plural tindrà com a candidat a alcalde Lluís Amat, que destaca que són un grup molt transversal.

Els fins ara membres de l’oposició a l’Ajuntament de la Vall d’en Bas, els dos regidors d’Esquerra, donen suport a aquesta nova candidatura. De fet, la formació republicana dóna suport jurídic i administratiu a aquesta llista. La idea va néixer a la tardor i des d’aleshores s’estan fent reunions i trobades on, asseguren, cada cop han aglutinat i engrescat a més persones. A hores d’ara estan fent un diagnòstic de la situació.

El seu programa definirà aspectes com el posicionament respecte la variant que s’ha de fer a la sortida de Bracons o què fer amb equipaments que estan parats com la residència de la gent gran. Properament presentaran la seva llista i el global de propostes per la Vall d’en Bas.

Respon