Oix demana no demorar més la construcció de la depuradora del poble

Des del 2016 la localitat està esperant que l’ACA desbloquegi el finançament per a la segona fase de la infraestructura. L’alcaldessa assegura que pressionaran tant com faci falta perquè aquest any la depuradora sigui una realitat. 

Imatge del poble d’Oix


Segons Mònica Boix, la construcció de la depuradora és una necessitat bàsica del poble i per això no pot esperar. Malgrat això, l’Agència Catalana de l’Aigua ha situat l’equipament garrotxí entre les actuacions planificades en el període 2022-2027. L’alcaldessa de Montagut i Oix diu al programa KM21 de Ràdio Olot que segueixen i seguiran a sobre de les administracions.

 

La depuradora d’Oix és un equipament que s’espera des del 2016, quan es va dur a terme la primera fase de la depuració de les aigües del poble. Es va construir un sistema de canalització com a primera fase i ara s’espera que l’ACA desencalli 100.000 euros per completar l’obra. A més, però, el municipi també preveu que aviat es portin a terme altres actuacions en matèria de clavegueram. Concretament, l’arranjament del clavegueram del carrer d’Olot del poble de Montagut.

 

L’actuació al carrer Olot també inclourà una nova pavimentació. En total el projecte puja a poc més de 100.000 euros.

Respon