Olot 0 - Lleida 1: galleda d'aigua freda a l'últim minut

El Lleida amarga les Festes del Tura a l'Estadi Municipal amb un gol de Felip al 94'
| 7 de setembre de 2019

El Lleida amarga les Festes del Tura a l'Estadi Municipal amb un gol de Felip al 94', quan semblava que el 0-0 ja era intocable. Els olotins no han trobat la manera de fer el seu joc i han patit la primera derrota de la temporada.

Aspar, el millor jugador del partit segons la retransmissió de Ràdio Olot (Nuri Marguí/UEO)

Una victòria, un empat i una derrota. Tres partits i tres resultats ben diferents. L'Olot, que fins ara estava invicte, ha patit la primera entrebancada de la temporada quan fa més mal: a l'últim minut. El Lleida Esportiu s'ha emportat els tres punts quan ja no hi havia temps de reacció: Àlex Felip, un jugador que fins fa quatre dies no tenia dorsal al Lleida, s'ha convertit en l'heroi del seu equip en enviar al fons de la xarxa una pilota que havia solta a dins l'àrea.

A la primera part, Lluís Aspar, en una jugada d'estratègia, ha fregat el gol amb una rematada de cap que ha tret Pau Torres. Juntament amb un xut de Natalio a la segona, ha estat l'ocasió més clara d'un Olot que, més enllà d'aquestes accions, no ha pogut crear gaire perill a la porteria contrària. Els de Raúl Garrido s'han sentit incòmodes. La pressió lleidatana ha fet efecte i ha complicat el joc de toc que caracteritza l'Olot a casa. El resultat més just hauria estat l'empat a zero, però un partit de futbol s'acaba quan l'àrbitre xiula al final i, si la setmana passada el Cornellà va empatar a l'últim minut de la primera part, aquest cop el cop l'ha fet el Lleida en els últims segons del partit.

Jose Antonio Soler debuta com a titular

Més reaccions

El proper partit, a Castelló

Després de la derrota d'avui, l'Olot es queda amb 4 punts a la classificació, i el Lleida s'enfila als 6. La setmana que ve, els de Garrido jugaran diumenge, a les 7 de la tarda, al camp del Castelló, un dels més complicats de Segona B.