Olot 2 - Nàstic 1: amb gols, tot és possible

Els de Garrido marquen dos gols en un partit per primera vegada aquesta temporada, tomben el Nàstic i guanyen gairebé un mes després
| 27 d'octubre de 2019

Els de Garrido marquen dos gols en un partit per primera vegada aquesta temporada, tomben el Nàstic de Tarragona i guanyen gairebé un mes després. La victòria desenganxa els olotins dels tarragonins a la classificació i els situa a la meitat de la taula.

Els jugadors celebren el gol de Carles Mas (Nuri Marguí/UEO)

L'Olot ha guanyat el millor Nàstic de la temporada, segons el seu mateix entrenador, Xavi Bartolo. I això té encara més mèrit. Els olotins s'han carregat un dels millors equips de la categoria fent un partit molt seriós, amb estones de bones combinacions i amb l'efectivitat que els havia faltat les nou jornades anteriors. Mai no havien marcat dos gols en un partit i avui ho han aconseguit i han guanyat. L'entrenador, Raúl Garrido, felicita el seu equip.

L'Olot s'ha avançat aviat en el marcador, en el seu primer xut al minut 13. L'autor ha estat el golejador Hèctor Simon, pitxitxi de l'equip amb quatre dianes aquesta temporada. El llançanenc ha aprofitat una pilota llaga de Soler que buscava Natalio i que ha refusat Juan Rodríguez per xutar de primeres des de la frontal de l'àrea. Ha enviat la pilota al cantó dret de la porteria de Bernabé, que no hi ha pogut fer res. L'Olot agradava i s'agradava, però el Nàstic també ho intentava i de la manera més primitiva ha trobat l'empat. Quan només faltaven cinc minuts per al descans, una passada llarga del porter s'ha convertit en una assistència per a Pedro Martín, que ha superat Carles Mas i la sortida de Ballesté per marcar l'1-1. Ha estat una galleda d'aigua freda, però l'Olot no s'ha rendit. Ha estat molt regular, també a la segona meitat, i ha trobat el premi de la victòria en una jugada assajada de córner. Carles Mas, amb una rematada acrobàtica de xilena a l'àrea petita, ha fet el 2-1. Garrido remarca el partit complet que ha fet el seu equip.

Desens a la classificació

Amb la victòria contra el Nàstic, l'Olot surt de la part baixa i se situa a la meitat de la taula. És desè, tan a prop de baix com de dalt: a cinc punts tant del descens com del play-off d'ascens. Després de deu jornades disputades, Garrido diu que el partit d'avui pot ser un punt d'inflexió.

Diumenge que ve, els olotins jugaran al camp de l'Ejea aragonès, que és novè només amb un punt més.