Olot 4 - La Nucia 0: tota una declaració d'intencions

Cop de puny sobre la taula dels de Raúl Garrido, que s'han desempallegat d'un rival directe, la Nucia, guanyant-lo amb molta contundència
| 16 de febrer de 2020

Cop de puny sobre la taula dels de Raúl Garrido, que s'han desempallegat d'un rival directe, la Nucia, guanyant-lo per un contundent 4-0 amb un gol de Masó, un doblet de Salinas i un gol més de Moha Chabboura. Els olotins, que s'allunyen a quinze punts del descens directe, han demostrat que volen viure entre els millors. Guanyen una posició a la classificació i ara són vuitens.

La imatge de la victòria al vestidor (Nuri Marguí/UEO)

El muntatge sonor de la golejada de l'Olot

Un cop de cap de Jordi Masó després d'un córner ha trencat un començament de partit complicat. La Nucia pressionava i es tancava bé a darrere tot tapant totes les vies d'entrada. L'Olot ha utilitzat el recurs de la pilota aturada per obrir el partit i encaminar-lo cap on volia. Masó ha marcat al quart d'hora de joc i Álvaro Salinas ha obert forat a la recta final de la primera part, tocant amb el pit una centrada de Soler per la banda dreta. A la segona, la Nucia ha intentat tornar a entrar en el partit. Ha començat bé, però l'Olot l'ha contestat amb un altre gol de Salinas que ha matat el partit. Xumetra ha vist l'alacantí arribant sol a dins l'àrea i el nou pitxitxi en solitari de l'Olot ha marcat el seu sisè gol de la temporada amb una definició creuada davant d'Òscar Fornés. Semblava que el 3-0 seria el marcador definitiu, però Moha Chabboura hi ha volgut dir l'última paraula. El nou davanter olotí s'ha encomanat de l'alegria atacant del seu equip i ha marcat el seu primer gol amb la samarreta vermella. Així valora la golejada l'entrenador de l'Olot, Raúl Garrido.

La victòria per 4-0 permet a l'Olot allargar a sis les jornades d'imbatibilitat, fer un tall de cinc punts a la classificació amb els rivals que hi ha per sota (entre ells, la Nucia) i escalar una posició. Ara, els vermells són vuitens, empatats amb l'Andorra. Garrido reconeix que estan en el millor moment de la temporada.

L'Olot té un coixí cada vegada més gros respecte del perill: el descens directe queda a quinze punts i el play-out a tretze. La distància respecte del play-off d'ascens es manté a set punts.