Olot acaba el circ d’estiu amb un espectacle gamberro

L’estil distès i despreocupat de la Companyia Vaques tancarà el Circ a la Plaça aquest dimecres. Ho farà amb l’espectacle ‘Ye Orbayu’, que inclou tècniques variades i un aire rural. El cicle s’acabarà amb èxit rotund, sense cap incidència fins al moment i amb totes les entrades exhaurides. 

Un dels espectacles d’aquest estiu a la plaça de braus d’Olot (Olot Cultura)


Una de les primeres propostes culturals que van obrir camí a Olot en un estiu  d’incertesa total, va ser el Circ a la Plaça. Durant tot el mes de juliol, cada dimecres, la plaça de Braus de la capital de la Garrotxa ha acollit un espectacle amb aforament limitat i mesures excepcionals.

Avui, el cicle arriba a la seva fi. Ho fa amb un espectacle atrevit i gamberro anomenat ‘Ye Orbayu’ de la companyia Vaques. En dona més detalls la programadora escènica d’Olot, Tena Busquets.

 

Fins ara, els espectacles de circ que s’han fet a Olot no han registrat cap incidència i totes les cites han omplert l’aforament limitat de 300 persones. Per la proposta d’aquest dimecres a dos quarts de vuit del vespre també s’han esgotat les entrades gratuïtes i caldrà que el públic segueixi amb les mateixes mesures que els altres dies: ús de gel hidroalcohòlic, entrar per l’accés corresponent i mantenir les distàncies assenyalades. D’aquesta manera, fins a dia d’avui, la cultura refrescant i estiuenca ha pogut bategar a Olot com ho ha fet altres anys.

Respon