Olot balla per a les persones desafavorides

Aquest diumenge més de 200 balladors participaran al ‘Dansem Garrotxa’. La iniciativa que recull fons per a Càritas Garrotxa celebra la quarta edició amb més escoles i balladors que mai. El Teatre Principal d’Olot serà l’escenari d’un espectacle que cada any recull fons per als programes socials de l’entitat garrotxina.

Icona del ‘Dansem Garrotxa’


Mostrar les diferents cultures i balls des d’un vessant solidari. Aquest és l’objectiu de ‘Dansem Garrotxa’. L’espectacle, que tindrà lloc aquest diumenge al Teatre principal d’Olot, comptarà amb 225 balladors i 17 grups i escoles de dansa de la comarca. Després de 4 anys de vida, la proposta ja s’ha consolidat en la programació cultural de la ciutat. Ho explica el president de Càritas Garrotxa, Carles Oller.

 

La iniciativa uneix estils com el flamenc, la capoeira o la bachata amb danses xineses i tradicionals. Tot plegat, segons Oller, és un espectacle que, durant una hora i mitja promet ser molt àgil i divers.

 

Mitja hora abans de l’inici de l’espectacle, hi haurà una mostra de country als afores del Teatre Principal. Un cop acabat el ‘Dansem Garrotxa’, el Firal també acollirà un ball de folk. Les entrades per l’espectacle són de 10 euros. Els beneficis aniran destinats íntegrament als programes socials de Càritas Garrotxa que lluiten contra la pobresa i a favor dels col·lectius més desafavorits.

Respon