Olot construirà un mirador “romàntic” al costat del riu Fluvià

Estarà situat al barri de Sant Miquel i s’inclou dins les actuacions del PIAM. Costarà 50.000 euros i vol ser un pas més per ordenar la zona fluvial que vol anar fins al molí d’en Climent. Estarà format per una estructura octogonal i vol estar enllestit abans d’acabar l’any.

Dibuix del nou mirador de Sant Miquel 


L’estructura s’estendrà des del carrer Sant Miquel cap a dins del riu Fluvià. Tindrà una passarel·la que connectarà el mirador amb el carrer. Serà octogonal i anirà acompanyada d’un cilindre metàl·lic de sis metres molt semblant a l’espai que hi ha al Parc Nou d’Olot. Al voltant hi haurà un banc circular. Tots aquests elements volen recordar l’estil romàntic d’altres estructures semblants. Ho explica un dels responsables del projecte, Eduard Callís.

 

El projecte del nou mirador de Sant Miquel costarà 50.000 euros i vol estar enllestit abans d’acabar l’any. Les obres encara no han començat i s’està en període de contractació. Callís assenyala que aquest és un primer pas per un projecte a llarg termini al voltant del riu Fluvià.

 

El nou mirador de Sant Miquel forma part del Projecte de Millora del barri. Aquesta tardor també es materialitzaran les accions del 2018: hi ha la instal·lació d’un mural d’art urbà, la il·luminació del camí que connecta amb el barri del Morrot i la remodelació del carrer Pare Antoni Soler.

Respon