Olot Cultura vol aprofitar la pandèmia per potenciar la compra d’entrades online

És un dels canvis que creuen que ha arribat per quedar-se i que ofereix més comoditats per l’espectador. Actualment la venda anticipada ja no es fa presencial. Des de l’àrea de cultura de l’Ajuntament també expliquen que, a partir d’ara, moltes reunions de coordinació es faran a distància. 

El portal de venda d’entrades d’Olot Cultura


D’aquesta manera s’evitaran desplaçaments i els tècnics de cultura podran coordinar programacions amb promotors d’altres ciutats de manera telemàtica. En parla el director de l’Institut de Cultura d’Olot, Ricard Sargatal.

 

Les reunions telemàtiques ha estat una eina que va aparèixer durant el confinament i que, finalment, s’ha quedat. Però no ha estat l’única: el retorn dels espectacles culturals també ha anat acompanyat per nous hàbits com la compra d’entrades online. Sargatal diu que volen que això també es quedi.

 

Des del retorn dels espectacles culturals a la ciutat d’Olot, la venda d’entrades ha quedat molt restringida a la distribució online. De fet, la venda anticipada ja no es fa presencialment i només és exclusiva per aquelles persones que tinguin alguna dificultat. Únicament s’obren les taquilles una hora abans de cada espectacle.

Respon