Olot en Comú torna a posar sobre la taula un pacte de ciutat contra l'atur

Olot en Comú manté encara l’esperança de que a la ciutat hi pugui haver un govern d’esquerres. La formació progressista torna a posar sobre la taula la firma d’un pacte de ciutat per lluitar contra l’atur i la precarietat laboral.

 Xavier Garcia

Xavier Garcia en les entrevistes electorals a Ràdio Olot (Martí Albesa)

Des del minut 1, Olot en Comú és la formació que més ha insistit en aprofitar l’oportunitat de les urnes per fer un canvi de govern. L’intent es va frustrar i al final CiU i PSC governen amb majoria absoluta a la ciutat. Malgrat això, el portaveu del partit, Xavier Garcia, ha assegurat a Ràdio Olot que no llencen la tovallola de que es faci real.

De moment però l’oposició que fa el partit és suau ja que entenen que cal donar 100 dies de marge a la sociovergència per posar a l’hora els seus engranatges de funcionament. Entre les propostes que posarà a sobre de la taula Olot en Comú hi ha una de les estrelles del seu programa electoral: un pacte de ciutat entre partits i agents socials per lluitar contra l’atur i la precarietat laboral. Garcia assenyala que les conseqüències a llarg termini de la crisi cal combatre-les des d’ara.

Malgrat que hi hagi majoria absoluta a l’Ajuntament d’Olot per primer cop des del 2007, Garcia confia que podran fer aportacions en temes sobretot de caràcter social. Olot en Comú sempre ha considerat aquests com els seus grans objectius. L’impuls de la participació i la transparència completa les prioritats del partit.

Respon