Olot espera la DGT per poder regular els patinets

S’ha aprovat la creació d’una comissió per regular la circulació de patinets elèctrics a la ciutat. L’Ajuntament estudiarà la qüestió tot i que des de la Policia Local asseguren que s’està pendent de la nova normativa que ha de publicar la Direcció General de Trànsit. S’estudiarà la possibilitat d’obligar als usuaris del patinet a fer-se una assegurança. 

ERC va presentar a l’últim ple municipal una moció sobre el tema 


La moda del patinet ha aterrat a totes les ciutats i tot i que a Olot no és tan present com les grans poblacions, també es fa notar. Per aquest motiu, ERC va presentar una moció a l’últim ple municipal que demanava que l’equip de govern regulés la circulació dels patinets. El text es va aprovar especificant que es crearia una comissió de treball que estudiaria les possibilitats de regular aquest nou mitjà de transport. Es preveu que la comissió impulsi una nova ordenança municipal. El regidor de Mobilitat d’Olot és Josep Gelis.

 

La moció es va tirar endavant amb els vots favorables del PDeCat, ERC, PSC i Olot en Comú, i l’abstenció de la CUP. De moment a Olot no s’han produït accidents amb patinets elèctrics involucrats. La comissió que estudiarà la nova ordenança municipal també preveu la possibilitat d’obligar als usuaris del patinet a contractar una assegurança.

Respon