Olot fa el primer pas per millorar l’oci nocturn de la ciutat

L’últim ple municipal va aprovar una moció proposada per la CUP que es traduirà en una taula amb agents i representants del sector. També es preveu elaborar una diagnosi de la situació actual i redactar un pla d’actuació. 

L’últim ple municipal va aprovar una taula per a l’oci nocturn (Aj. Olot)


Després d’una campanya electoral on l’oci nocturn va ser un dels punts que es va posar sobre la taula, el nou consistori d’Olot no ha esperat en fer el primer gest. En el primer ple ordinari del mandat, es va aprovar per unanimitat una moció presentada per la CUP i que donarà pas a la creació d’una taula amb agents de l’oci nocturn olotí. Això hauria de permetre millorar una oferta que ara mateix és pobre. La regidora dels cupaires, Adriana Roca, agraeix el suport de tots els grups, però critica que s’haguessin retallat certs punts del document.

 

Des de l’equip de govern, el regidor de Festes, Agustí Arbós, admet falta d’oferta i demana que la taula serveixi per avançar.

 

La resta de partits de l’oposició, ERC i el PSC es mostren contents per la creació d’un grup de treball. Escoltem els seus regidors, Nat Granados dels republicans i Marina Alegre dels socialistes.

 

L’acord en què han arribat tots els grups municipals ha de servir per també fer una diagnosi de l’oci nocturn olotí i redactar un pla d’acció. La taula que s’ha creat recentment acollirà propietaris de bars, agents polítics i representants veïnals.

Respon