Olot, Lloret i Girona sumen esforços per promocionar el turisme de congressos

Olot, Girona i Lloret de Mar creen una marca conjunta per a promocionar el turisme de reunions i congressos. Entenen que les seves ofertes són complementàries i es vendran de manera conjunta fora de la demarcació. L’any passat van organitzar més de 300 esdeveniments entre les tres ciutats.

Jaume Dulsat, Mia Corominas i Albert Ballesta 2 (Jordi Altesa)

Presentació de la campanya a l’Arxiu Comarcal de la Garrotxa (Jordi Altesa) 

Són tres de les ciutats amb més habitants de la demarcació i tenen entre les seves línies de promoció turística els congressos o les reunions privades, sobretot per tal de desestacionalitzar. Un mateix producte però amb peculiaritats comunes que ara s’han decidit sumar perquè els seus responsables consideren que hi ha molt potencial a explotar.

Amb Girona al mig, les ciutats estan a 35 minuts de distància i ara a fora de la demarcació es vendran de manera conjunta. Ho faran a les comarques de Barcelona com també al Sud de França per tal de treure’n el màxim potencial. L’alcalde de Girona, Albert Ballesta, ha destacat també el factor d’estar connectats amb AVE per arribar a aquests llocs.

Ara es faran presentacions a Barcelona, Madrid i Toulouse a més de viatges i activitats per a agència i touroperadors especialitzats. L’alcalde d’Olot creu que a banda de les tres ciutats se’n beneficia tota la demarcació.

El 2015 a Olot es van fer una cinquantena d’esdeveniments que van tenir un impacte de 100.000€. A Lloret de Mar se’n van fer un centenar amb més de 25.000 delegats i a Girona un total de 170 amb el Palau de Congressos com a punt d’origen on hi ha hagut activitat quasi cada dos dies.

Respon